Τραγωδία στο Πολεμικό Ναυτικό: Κηδεύεται αύριο η 19χρονη Θάλεια

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Must Read

Χωρίς ακόμα να γνωρίζουν τα ακριβή αίτια θανάτου της οι γονείς της άτυχης Θάλειας Κορδαμπάλου, θα πουν αύριο, Πέμπτη 1/9, το τελευταίο αντίο στο παιδί τους. Η κηδεία αναμένεται να γίνει στη Λάρισα. 

Συγκλονισμένη η οικογένεια της 19χρονης ναυτικής δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού, παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τον μυστήριο θάνατο της Θάλειας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην Ιταλία. Σήμερα, Τετάρτη 31/8, αναμένεται να μεταφερθεί στη Λάρισα η σορός της. Μάλιστα, ο λόγος που καθυστέρησε η μεταφορά μία μέρα είναι επειδή η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε μέχρι αργά χθες το απόγευμα. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να βγουν σχετικά σύντομα, αλλά οι τοξικολογικές εξετάσεις θα αργήσουν, καθώς η σχετική διαδικασία είναι γνωστό πως είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Τη σορό της άτυχης Θάλειας, θα συνοδέψουν και οι γονείς της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην Ιταλία με τη φροντίδα του Πολεμικού Ναυτικού.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας: «Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This