Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού!

Απευθύνθηκε στην αίρεση για να... γιατρέψουν το γόνατό του!

Must Read

«Βροχή» τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για την «Εκκλησία των Εθνών» και τον ιεροκήρυκά της Χάρη Τσακωνίδη, ενώ σήμερα «έσκασε» και η είδηση πως μεταξύ των θυμάτων της αίρεσης συγκαταλέγεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Εμανουέλ Ολισαντέμπε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο Πολωνονιγηριανός πρώην επιθετικός των «πράσινων» αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον πάστορα Ανδρέα, προκάτοχο του Τσακωνίδη, την περίοδο που αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του, με την ελπίδα να τον «γιατρέψει» εκείνος, καθώς, ως φαίνεται, ήθελε να αποφύγει την εγχείρηση.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται και βίντεο της… θεραπείας του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να δείχνει ότι «γιατρεύεται», καθώς αρχικά αναφέρει ότι «νιώθει καλά» και κατόπιν αρχίζει να τρέχει γύρω από τη σκηνή! Ο διάλογος της… αποθεραπείας, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει ως εξής:

  • Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί το φτιάξει;
  • Πιστεύω ότι είναι η μόνη απάντηση.
  • Θα σε ραντίσουμε με το θαυματουργό νερό.
  • Ναι.
  • Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Θεέ μου, απελευθέρωσέ τον.
  • Νιώθω καλύτερα αλλά νιώθω ακόμη δυσφορία.
  • Θεράπευσέ τον στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σήκω αδελφέ μου, είσαι ελεύθερος! Πού νιώθεις δυσφορία; Στο αριστερό; Στο όνομα του Ιησού Χριστού, έκανες το θαύμα.
  • Νιώθω καλά.

Μάλιστα, στο τέλος, ένας εκ των παρευρισκόμενων στο… θαύμα, ακούγεται να δηλώνει: «Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του, γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This