«Ταρίφα» 4.000 ευρώ για τα… μάγια έχει η «Εκκλησία των Εθνών»

Ανοίγουν τα στόματα ανθρώπων που πίστεψαν στις διαβεβαιώσεις των μελών της αίρεσης ότι θα θεραπευτούν

Must Read

Απτόητοι συνεχίζουν τη δράση τους οι ψευτο-εξορκιστές της πλατείας Αριστοτέλους, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την αφέλεια απελπισμένων πολιτών για να θησαυρίζουν. Λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του επικεφαλής τους Χαράλαμπου Τσακωνίδη (η δίκη του ορίστηκε για τις 14 Νοεμβρίου), ο οποίος πανηγύρισε τη σύλληψή του δηλώντας ανερυθρίαστα ότι θα συνεχίσει τους «τσίρκο» εξορκισμούς, διοργάνωσαν νέα τελετή σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών» δεν πτοήθηκαν από τη σφράγιση του χώρου που είχαν νοικιάσει παράνομα για να πραγματοποιούν τις συναθροίσεις τους και «έκλεισαν» δύο δωμάτια ξενοδοχείου μέσω της πλατφόρμας booking.com. Εκεί συγκεντρώθηκαν πιστοί της παραθρησκευτικής οργάνωσης, οι οποίοι συνεχίζουν ακόμη και τώρα να πιστεύουν ότι ο αυτοαποκαλούμενος «άνθρωπος του Θεού, Χάρης» τους απελευθερώνει από τους δαίμονες και θεραπεύει τον καρκίνο, την πίεση, ακόμη και το ζάχαρο!

Σε ανακοίνωση, εξάλλου, που εξέδωσε η «Εκκλησία των Εθνών» είχε προαναγγείλει ότι θα συνεχίσει το… έργο της, αναφέροντας ότι υπεύθυνοι για τη σύλληψη του Τσακωνίδη και του στενού συνεργάτη του το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου δεν είναι άλλοι από την ελληνική κυβέρνηση, τους ιερείς και τους ψυχιάτρους, που εξοργίστηκαν με τις «θείες» θεραπείες του επικεφαλής τους, γνωστού και ως «Wiseman Harry», που στόχο έχουν την καταπολέμηση του διαβόλου!

Στο μεταξύ, τα στόματα ανθρώπων που πίστεψαν στις ψεύτικες διαβεβαιώσεις των μελών της αίρεσης ότι θα θεραπευτούν με τη βοήθεια του ψευτο-αρχιερέα ανοίγουν σιγά σιγά και αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία συμμετείχε σε τελετή της παραθρησκευτικής οργάνωσης:

Κατέθεταν μισθούς

«Περνάει αυτό το καλαθάκι για την εισφορά, εγώ θεώρησα, λέω “δεν βαριέσαι” και έβαλα ένα 50άρι. Εδωσα 50 ευρώ, γιατί λέω “έκανα τόσο ταξίδι, δεν βαριέσαι» είπε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι υπήρχαν πιστοί που… κατέθεταν μισθούς πολλών μηνών στην αίρεση! Μπορεί και χιλιάρικα… Οταν ο άλλος ελπίζει, έχει δει ένα σωρό βίντεο και έχει καρκίνο και ελπίζει ότι θα θεραπευτεί, δεν τον ενδιαφέρουν εκείνη την ώρα τα λεφτά» τόνισε η γυναίκα, η οποία κατέφυγε στον ψευτο-εξορκιστή για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Μου είπαν ψέματα ότι έχουν γιατρό και βλέπω μια κοπέλα, έρχεται, λέω “Αυτή είναι η γιατρός;” και με σκουντάει η μάνα του Χάρη, μου λέει: “Αυτή είναι αρραβωνιαστικιά του Χάρη, είναι νοσοκόμα”. Μόνη της τα έλεγε η γυναίκα. Μου λέει “τα παραλένε, τι γιατρός;”…»

Αλλη μάρτυρας κατήγγειλε ότι μια «μαύρη γυναίκα», που την προσηλύτισε στην αίρεση, της ζήτησε… 4.000 ευρώ για να της λύσει τα μάγια! «Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου. Μια μαύρη γυναίκα, την είδα εκεί, σε ένα βίντεο. Εκείνη με βρήκε στο κάμπινγκ στη Χαλκιδική. “Ξέρετε τι;” λέει, “σας παρακολουθώ από χθες, κάποιος σας έχει κάνει μάγια”. Ακριβώς αυτό είπε. Στο μεταξύ, εγώ πιστεύω στα μάγια» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μου λέει “εγώ διάβασα τον χάρτη σου, σου έχουν κάνει μαύρα μάγια. Ομως, αυτά δεν μπορούμε να τα λύσουμε τζάμπα, κοστίζουν πολλά”, και μου ζητάει τέσσερα χιλιάρικα. Λέω εγώ “Πού να βρω αυτά τα λεφτά;” και γυρνάει και λέει «Εντάξει, μπορούμε να κάνουμε διακανονισμό”»!

Δείτε επίσης: Επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών»: «Συνεχίζουμε κανονικά, δεν σταματάμε για κανένα λόγο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This