Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Εύοσμο, σύμφωνα με τον δήμαρχο

Ιδιώτες είχαν «απειλήσει» με φωτιά και τη Δευτέρα, λόγω «σφραγίσματος» της χωματερής από το δήμο...

Must Read

Υπό έλεγχο βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, σε χώρο προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων στον Εύοσμο, η οποία οδήγησε την άμεση κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής.

Οι 24 πυροσβέστες με τα εννέα οχήματα που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά λίγο πριν τις 8 το πρωί, χωρίς, στο μεταξύ, να απειληθούν κατοικίες στην περιοχή.




Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, εμφανίστηκε βέβαιος για εμπρησμό, καθώς, όπως είπε, αντίστοιχη προσπάθεια για να μπει φωτιά έγινε και τη Δευτέρα, η οποία και έσβησε γρήγορα από την Πυροσβεστική. «Ίσως αυτές οι ενέργειες είναι εσκεμμένες από κάποιους για να αμαυρώσουν την εικόνα του δήμου. Αυτός είναι ένας χώρος αποθήκευσης, όπου και ιδιώτες και ακόμη και κάποιοι από διπλανούς δήμους έρχονταν και βάζαν τα ογκώδη τους παράνομα, παρόλο που είχαμε βάλει στηθαίο», είπε σχετικά ο κ. Μανδαλιανός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This