Η Γεωργία Μπίκα θα ζητήσει σήμερα να ανοίξει ξανά η υπόθεση του βιασμού της

Πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου κατά τις 12.00, συνοδεία του δικηγόρου της

Must Read

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, η Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε βιαστεί σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη καταγγέλλουσα θα ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της και, επί της ουσίας, να ανοίξει ξανά η υπόθεση. Όπως έχει δηλώσει, άλλωστε, νιώθει πλέον πιο δυνατή και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, προκειμένου να βρει το δίκιό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την προσέλευσή της στο προαύλιο του δικαστηρίου την υποδέχτηκαν αλληλέγγυες, οι οποίες κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα υποστήριξης.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This