Νέες αποκαλύψεις για την «Εκκλησία των Εθνών»: Θεράπευαν και τον… θυροειδή!

Τόσα χρόνια εξαπάτησαν κόσμο και κοσμάκη

Must Read

«Βροχή» πέφτουν πλέον οι καταγγελίες για τους αετονύχηδες της αποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη, που εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των ανθρώπων, προχωρούσαν σε δήθεν εξορκισμούς και σε ίαση ασθενειών! Η δράση τους πηγαίνει χρόνια πίσω και μόλις τώρα ασχολήθηκαν μαζί τους οι Αρχές, όταν πήρε έκταση ο δημόσιος εξορκισμός στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ο επικεφαλής της δήθεν «εκκλησίας» έφτασε στο σημείο να διαφημίζει ότι θεραπεύει μέχρι και τον… θυροειδή, όπως κατήγγειλε μια γυναίκα που έπεσε θύμα τους το 2015. Και ενώ έπρεπε να παίρνει τα φάρμακά της και να πηγαίνει στον γιατρό για εξετάσεις, την έπεισαν ότι μπορούν να την θεραπεύσουν και μάλιστα, όπως δήλωσε, όταν έφτασε η… ώρα της θεραπείας έβαλε τα κλάματα από τη χαρά της.

Φυσικά η γυναίκα εξαπατήθηκε και μέχρι σήμερα συνεχίζει να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για την πάθησή της, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα όσα απάντησε:

-Θεραπεύουν εκεί, δεν θεραπεύουν τι γίνεται;
-Όχι, όχι.
-Δηλαδή;
-Συνεχίζεται (το πρόβλημα) και παίρνω και φάρμακα
-Ταλαιπωρηθήκατε πολύ ε;
-Πάρα πολύ. Είναι καθαρά ιατρικό πρόβλημα ο θυροειδής, δεν είναι θέμα οτιδήποτε άλλο. Πιάνεσαι από σανίδα, προσπαθείς να ξεγελάσεις το μυαλό σου τελικά. Εγώ κάποια στιγμή ζήτησα να κατεβάσουν, απαίτησα δηλαδή να κατεβάσουν κι ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει. Δεν το κατεβάσανε, δεν ασχολήθηκα περισσότερο, δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο. Εγώ προσωπικά ακόμη παίρνω φάρμακα για τον θυροειδή. Τι πιο απλό να σου πω; Πιο απλό δεν υπάρχει από αυτό. Στους γιατρούς, στους γιατρούς μόνο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This