Snik για τα επεισόδια στο club: «Δεν είναι δυνατόν να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όταν μια παρέα μάς πετάει μπουκάλια»

Για «παραπληροφόρηση» κάνει λόγο ο δημοφιλής τράπερ

Must Read

Με μια λιτή ανάρτησή του στα social media, ο Snik έκανε λόγο για «παραπληροφόρηση» αναφορικά με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τα εκτεταμένα επεισόδια στο club στην Κατερίνη, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος και η παρέα του ενεπλάκησαν στα επεισόδια, γιατί μια παρέα τούς πετούσε μπουκάλια, ενώ έκανε «τη δουλειά του».

«Καλησπέρα μάγκες, καλό μήνα. Ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη, σε ένα club που έπαιζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μάς πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε.

https://youtu.be/vDHkxuRGnWU

Τα όσα έγιναν στο club στην Κατερίνη, ωστόσο, συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις, ενώ νέα βίντεο από τα επεισόδια γίνονται viral, την ώρα που οι πληροφορίες για τους τραυματισμούς που σημειώθηκαν εξαιτίας του άγριου καβγά ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, προκαλούν ανησυχία για τις συνεχιζόμενες αντίστοιχες καταστάσεις.

https://youtu.be/tWascGTT-Y4

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έξι άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τραυματισμένα στο νοσοκομείο, τα τέσσερα εκ των οποίων έφυγαν για τα σπίτια τους, μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μία ανήλικη και ένα ακόμη άτομο παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία. Στο σημείο, μάλιστα, έσπευσαν και δύο περιπολικά, αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι για συλλήψεις ή έστω προσαγωγές ατόμων.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε στις 04.10 τα ξημερώματα, με αφορμή, πιθανότατα, ένα άνοιγμα σαμπάνιας, με… κλωτσιές και μπουνιές και με μπουκάλια, σκαμπό και τραπέζια να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν, σκορπώντας τον πανικό σε όσους βρίσκονταν εκεί απλώς για να διασκεδάσουν. Και όλα αυτά δύο μήνες από το άγριο καβγά ανάμεσα στον Snik και τον «συνάδελφό» του Light στα φετινά Mad VMA, αλλά και το συμβάν σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Μάρτιο, όπου ο δημοφιλής τράπερ πιάστηκε στα χέρια με θαμώνα, με τα πράγματα να «ξεφεύγουν» για ακόμη μία φορά

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This