Snik: Άγριο ξύλο σε live του σε κλαμπ στην Κατερίνη – Πήδηξε από τη σκηνή κι άρχισε να ρίχνει… ψιλές κι ο ίδιος!

Must Read

Σε κλαμπ στην Κατερίνη για ένα προγραμματισμένο live του βρέθηκε χθες βράδυ ο Snik και έγινε ο κακός χαμός, με κοινό και μουσικούς να γίνονται… μαλλιά-κουβάρια και με τον χώρο να μετατρέπεται σε ρινγκ!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γνωστός τράπερ και οι συνεργάτες του, με το που αντιλήφθηκαν πως στο κλαμπ, που είχε γεμίσει από νεαρόκοσμο, τα πράγματα άρχισαν να «ξεφεύγουν», όταν, για άγνωστο λόγο, δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια, αποφάσισαν πως… δεν θα έμεναν απλοί παρατηρητές.

@mixalisporfiridis #fy #foryoupage #katerini #xalarakaietsi #snik #goldtheclub ♬ Erotas – SNIK

Με το που άρχισε το ξύλο, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή και «χύμιξε» πάνω στους νεαρούς που πλακώνονταν, ρίχνοντας κι ο ίδιος μερικές… ψιλές. Οι κλωτσιές, οι μπουνιές έδιναν και έπαιρναν, ενώ καρέκλες και ποτήρια άρχισαν να… εκσφενδονίζονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων, που απλώς είχαν πάει για να διασκεδάσουν(..). Φυσικά δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που έτρεξαν πανικόβλητοι προς την έξοδο.

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανδριάνα Κρ.

Όπως φαίνεται σε διάφορα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, ο Snik πηδάει από τη σκηνή και αρχίζει να ρίχνει χτυπήματα προς πάσα κατεύθυνση. Η ασφάλεια του κέντρου ήταν σχεδόν αδύνατον να επιβάλει την τάξη, ενώ από τα… ιπτάμενα ποτήρια, τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα. Το μαγαζί γρήγορα μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες, πλέον, σε δύο στρατόπεδα – από τη μία η «κουστωδία» του Snik και από την άλλη μια παρέα θερμοκέφαλων πελατών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This