Ηράκλειο: Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε αγοράκι οκτώ μηνών και το έστειλε στο ΠΑΓΝΗ

«Ορμηξε κατευθείαν πάνω στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει παντού», δήλωσε σοκαρισμένος ο πατέρας του

Must Read

Με αμυχές στο μάτι, τον μηρό και το μπράτσο μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ένα αγοράκι οκτώ μηνών φέρει, μετά από επίθεση που δέχτηκε από λυκόσκυλο, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του.

Το ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί του στην Αμμουδάρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που η γιαγιά του παιδιού το είχε πάρει αγκαλιά για να πάνε βόλτα στην παραλία. Με το που άνοιξε την πόρτα για να βγει έξω, ο σκύλος που έτυχε να περνά από το σημείο με την 49χρονη ιδιοκτήτριά του, ξέφυγε από τον έλεγχό της και τους επιτέθηκε.

Οπως δήλωσε στο ekriti.gr ο πατέρας του παιδιού, ο ίδιος βρισκόταν στη δουλειά του όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα που τού «πάγωσε» το αίμα. «Ορμηξε κατευθείαν πάνω στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει παντού», δήλωσε σοκαρισμένος. «Ο σκύλος είναι πολύ άγριος. Το γνωρίζει όλη η γειτονιά. Με το που έφτασα στο σπίτι σε κατάσταση σοκ είδα την ιδιοκτήτρια του ζώου μέσα, η οποία μου είπε… ότι δεν έφταιγε εκείνη! Δεν την χτύπησα, λέει ψέματα. Την έσπρωξα, γιατί αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάω το παιδί μου στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο νεαρός πατέρας μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο, όπου τραβήχτηκαν και οι αποδεικτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το ekriti.gr. Ευτυχώς τα τραύματα δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του μικρού, το σοκ, ωστόσο, που βίωσε η οικογένεια, είναι τεράστιο, καθώς η κατάσταση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πολύ χειρότερη.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 26χρονος πατέρας του παιδιού και η 49χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου αντάλλαξαν μηνύσεις.

*πηγή φωτο: ekriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This