Έκρηξη στο Βόλο: Στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου

Ο 54χρονος φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια -Τι λέει η σύζυγός του

Must Read

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται από τον Βόλο ένας 54χρονος αφότου στο ψητοπωλείο του σημειώθηκε έκρηξη, μάλλον από φιάλη υγραερίου τη στιγμή που γινόταν αλλαγή της φιάλης.

Από την έκρηξη τραυματίσθηκε και ένας 35χρονος υπάλληλος που υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά ο 54χρονος ιδιοκτήτης τραυματίστηκε σοβαρά και οι γιατροί έκριναν λόγω των εγκαυμάτων να μεταφερθεί στο Θριάσιο στην Ελευσίνα, αφού η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια.




Η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο της κουζίνας και εκτιμάται ότι έγινε κατά τη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου, από τον 54χρονο και κάτω από άγνωστες συνθήκες και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός του καταστήματος και κατέρρευσε και η βιτρίνα.

Στο σημείο έφτασαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού από την έκρηξη της φιάλης δεν προκλήθηκε πυρκαγιά.




Συγκλονιστική περιγραφή

Από την πλευρά της η σύζυγος του 54χρονου περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η ισχυρότατη έκρηξη:

«Από χθες το βράδυ η φιάλη είχε πρόβλημα. Δεν άνοιγε και καλέσαμε την εταιρεία που μας την αλλάζει. Σήμερα το πρωί ήρθε ο υπάλληλος και του είπε ο άντρας μου τι συνέβαινε. Ο νεαρός προσπάθησε να ελέγξει την φιάλη μέσα στο μαγαζί και έγινε η έκρηξη. Το κακό ήταν πως είχαμε ανάψει όλες τις ψησταριές με κάρβουνα και κάναμε ήδη προετοιμασία. Τότε ο άντρας μου μπήκε μέσα στην κουζίνα και άρπαξε την φιάλη που έσκασε για να την πετάξει έξω. Τον είχαν τυλίξει οι φλόγες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This