Εισαγγελική παρέμβαση για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς στην Πρέβεζα – Συγκλονίζει η σύζυγος του Γεράσιμου

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια - «Τα έχασα όλα. Δεν υπήρχε τέτοιος άνθρωπος...»

Must Read

Απολογήθηκαν και έμειναν ελεύθεροι ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εκτροφείου ψαριών και ο αναπληρωτής διευθυντής παραγωγής, οι οποίοι είχαν συλληφθεί μετά το τραγικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς (41 και 49 ετών) στη Χόχλα Καναλακίου Πρέβεζας το μεσημέρι της Κυριακής.




Οι κατηγορίες εναντίον τους είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, με τον Εισαγγελέα να διατάζει προανακριτική έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στη θανατηφόρα έκρηξη, ενώ ζητήθηκε και πραγματογνωμοσύνη από ειδικό κλιμάκιο τεχνικών για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια παράληψη στα μέτρα ασφαλείας.

Στο Δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας βρέθηκε το πρωί και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος: «Νιώθουμε βουβή οργή για το συμβάν και τον θάνατο των δύο συναδέλφων μας. Περιμένουμε το πόρισμα και την απόδοση των ευθυνών».

«Υπήρχε διαρροή … Τα έχασα όλα…»

Η Ζηνοβία, σύζυγος (είχε χάσει προ ετών δύο αδερφές της σε τροχαίο) του 41χρονου Γεράσιμου, πατέρα τριών παιδιών (10, 8 και 4 ετών), που σκοτώθηκε από την έκρηξη, μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές ξέσπασε λέγοντας πως υπήρχε διαρροή εδώ και τρεις μήνες, αλλά η διοίκηση έλεγε να δουλέψουν κανονικά.

Αποκάλυψε επίσης πως είχε ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό το 2016 και ο σύζυγός της τότε είχε προλάβει και είχε σώσει τον Ντάνι, τον συνάδελφό του που τώρα σκοτώθηκαν μαζί.

«Έλεγε στα αφεντικά του ότι έχει διαρροή εδώ και τρεις μέρες κι εκείνοι του έλεγαν να πάνε να δουλέψουν κανονικά… Είμαι πλέον μόνη μου. Έχω μόνο μια αδελφή μου και κανέναν άλλον. Τα έχασα όλα. Δεν υπήρχε τέτοιος άνθρωπος, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα».







Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This