Η εξομολόγηση της Χριστίνας – Έτσι επιβίωσε από την επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της

Πως περιέγραψε η 49χρονη την ενέδρα που της έστησε ο 50χρονος στην Ανάληψη  Μεσσήνης

Must Read

«Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους»… Η 49χρονη Χριστίνα μίλησε στον Alpha για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στις αρχές Αυγούστου, όταν ο 50χρονος πρώην σύζυγός της την περίμενε κρυμμένος στα σκοτάδια και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έξω από την εργασία της στην Ανάληψη Μεσσήνης και της επιτέθηκε με καυστικό υγρό.




«Ούρλιαζα από τους πόνους, φώναζα βοήθεια, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό», περιέγραψε η μητέρα έξι παιδιών, η οποία συνεχίζει τη μάχη για να μη χάσει το δεξί της μάτι. Και πρόσθεσε:

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Από ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για οκτώ με 10 λεπτά. Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε που φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά μου πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ, το οποίο είχε σε ένα δοχείο».




Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 49χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σχολίασε: «Δεν υποτάχθηκε στις ορέξεις του δράστη και δεν ήθελε να είναι υποχείριό του και αυτό τον οδήγησε στο να τελέσει το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας».

Ο 50χρονος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η 40χρονη είπε πως δεν μπορεί να δουλέψει και φιλοξενείται σε μια οικογενειακή της φίλη.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This