Ποινική δίωξη στον οδηγό που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 17χρονο ντελιβερά

«Μου πήρε το παιδί…», συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου παιδιού

Must Read

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με το μηχανάκι του 17χρονου ντελιβερά στον Ωρωπό και τον εγκατέλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε καταναλώσει αλκοόλ, εγκατέλειψε τον νεαρό Βασίλη αβοήθητο στον τόπο του δυστυχήματος. Λίγες ώρες αργότερα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ψέματα, δηλαδή ότι αυτός οδηγούσε. Το πρωί όμως, που ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ανακάλεσε και εμφανίστηκε τελικά ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού είναι για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη, ενώ διενεργείται προκαταρκτική και για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου, στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα. Οι Αρχές σχημάτισαν και τρίτη δικογραφία, σε βάρος του αδελφού του οδηγού για ψεύδη κατάθεση.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 17χρονου Βασίλη, που στο σημείο που ξεψύχησε το παιδί του, κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού, έφτιαξε εκκλησάκι.

«Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω. Ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω. Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος», δήλωσε ο πατέρας του ανήλικου.




Συγκλονιστικές και οι μαρτυρίες των κατοίκων, που κάνουν λόγο για τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης. «Ακούμε έναν φοβερό θόρυβο. Πεταγόμαστε πάνω και βλέπουμε αυτό το παλικαράκι πάνω στα κάγκελα. Ήταν τόσο μικρό παιδάκι. Μόλις 17 χρονών. Διασκορπιστήκανε τα πάντα. Μέχρι και μέσα στον κήπο πετάχτηκαν κομμάτια».

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο, με τον 17χρονο αιμορραγεί πάνω στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This