«Στάθη είσαι ανεπιθύμητος στο νησί»: Ούτε ντόπιοι, ούτε τουρίστες στο μαγαζί του Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

Πως πήγε η σεζόν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο νησί των Σποράδων;

Must Read

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις περιπέτειες που έχει με τη Δικαιοσύνη και αφού ακόμα εκκρεμούν δυο υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται όσον αφορά τα video με το revenge porn, πήγε παρόλα αυτά στην Αλόννησο, όπου και διατηρεί ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαλε όλη τη σεζόν άδειο χωρίς πελατεία.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα, δεν εργάζονται υπάλληλοι και δεν πηγαίνουν πελάτες, το διατηρεί ανοιχτό ο ίδιος, όπου κάθεται καθημερινά σε ένα τραπέζι μαζί με τη σύζυγό του περιμένοντας προφανώς να αλλάξει κάτι στη στάση του κόσμου, κάτι που όμως δε συμβαίνει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έγινε στο νησί και προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ανεπιθύμητος στην Αλόννησο, έχουν γραφτεί και σβηστεί αρκετά συνθήματα σε τοίχους εναντίον του και κόσμος που ρωτήθηκε δεν θέλει να πάει στην επιχείρησή του καθώς διαφωνεί με τα όσα έκανε εις βάρος των ερωτικών του συντρόφων.

Όταν ο συνεργάτης της εκπομπής “Super Κατερίνα” τον πλησίασε για να του πάρει μια δήλωση, εκείνος χωρίς να πει τίποτα, έσπευσε να κλειστεί μέσα στο κατάστημά του.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This