«Πλακώθηκαν» για το κλιματιστικό: Εκείνη ήθελε να δροσιστεί, εκείνος φώναζε για το ρεύμα!

Να δούμε πότε θα ακούσουμε και το πρώτο φονικό για ανάλογη αφορμή...

Must Read

Χαμός σε διαμέρισμα του Βόλου, όταν μια γυναίκα αποφάσισε να ανάψει το κλιματιστικό για να δροσιστεί, με τον άντρα της να τής βάζει τις φωνές, φοβούμενος τον «φουσκωμένο» λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gegonota.news, το περασμένο Σάββατο, όταν η γυναίκα πήγε να ανάψει το κλιματιστικό, ο σύζυγός της έγινε έξω φρενών. Ο άντρας έπιασε την σύζυγό του από τα χέρια και την τράνταζε, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και απειλές και ο άγριος καβγάς τους είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα, καταγγέλλοντας ο ένας τον άλλο.

Ο λογαριασμός ρεύματος που πρόκειται να έρθει στην οικογένεια, προκαλεί, προφανώς, αλλεπάλληλες εντάσεις, καθώς τα εισοδήματα είναι μετρημένα και μια υψηλή χρέωση θα τους φέρει μπροστά σε νέο αδιέξοδο. Άλλωστε, έχουν και τρία παιδιά και τα έξοδα, εν όψει και της νέας σχολικής χρονιάς, «τρέχουν».

Κεφαλοκλείδωμα

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, στο Νότιο Πήλιο αυτή τη φορά, ένας πατέρας έκανε… κεφαλοκλείδωμα στον 35χρονο γιό του, όταν ο τελευταίος άναψε το κλιματιστικό. Ο πατέρας ανήμπορος να «σηκώσει» το βάρος των λογαριασμών, τα έβαλε με τον γιο του επειδή έκανε την… απλή κίνηση να πατήσει το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο τμήμα, με τον πατέρα να αφήνεται ελεύθερος και εναντίον του σχηματίζεται δικογραφία.

Μόνο δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα ανάλογων περιστατικών που καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, με τις οικογενειακές κρίσεις να ξεσπούν καθημερινά για «ασήμαντη αφορμή», μόνο και μόνο επειδή κάποιοι φρόντισαν να εκτοξεύσουν στο… Θεό της τιμές της ενέργειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This