Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Μια εβδομάδα ήταν νεκρή η 35χρονη – Της έσπασε το κεφάλι και εξαφανίστηκε!

«Από την πρώτη στιγμή μίλησα για εγκληματική ενέργεια», επισημαίνει ο ιατροδικαστής, κάνοντας λόγο για ακαριαίο θάνατο

Must Read

Τουλάχιστον επτά ημέρες ήταν νεκρή η 35χρονη γυναίκα, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από την αστυνομία σε προχωρημένη σήψη, στο ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραβαρίτη, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η γυναίκα έφερε συντριπτικό κάταγμα κεφαλής στην περιοχή του θώλου από θλων και αμβλύ όργανο. Ο ίδιος κάνει λόγο για ακαριαίο θάνατο και αναφέρει ότι ο δράστης προσπάθησε να συγκαλύψει την αποτρόπαια ενέργειά του, τονίζοντας πως «το κάταγμα φαινόταν από την πρώτη στιγμή, πάντως, και από την πρώτη στιγμή μίλησα για εγκληματική ενέργεια». Επισήμανε δε πως υπάρχει ένα όργανο στο χώρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι το όργανο που χρησιμοποιήθηκε.




«Είχαν συχνούς καυγάδες», λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με περίοικους του ζευγαριού, δεν είχαν πολλές σχέσεις με τη γειτονιά, κυκλοφορούσαν κυρίως βραδινές ώρες και είχαν αρκετές εντάσεις. Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικοί.

Οι αρχές αναζητούν ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία τον σύντροφο της 35χρονης, ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν και μέχρι στιγμής αγνοείται. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα και γι’ αυτό ενημερώνουν τις αρχές γειτονικών χώρων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο παρελθόν η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει στις αρχές περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της 35χρονης, η οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν και μητέρα ενός παιδιού, βρέθηκε τυλιγμένο με μια κουβέρτα, πάνω σε ένα στρώμα στο τρισάθλιο «διαμέρισμα» όπου διέμενε. Τις αρχές ειδοποίησαν περίοικοι, λόγω της έντονης δυσοσμίας.

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:







*πηγή φωτο: larissanet.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This