Απίστευτα πράγματα: «Κοριοί» και στην ΕΥΔΑΠ!

Καταγγελία-φωτιά ότι η διοίκηση αποφάσισε την πρόσληψη εταιρειών παρακολούθησης των εργαζομένων!

Must Read

Σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε η Συμμαχία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, την ώρα που το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει κάνει περίγελο την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή της παράταξης των εργαζομένων, η διοίκηση της εταιρείας «έρχεται να εφαρμόσει παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συσκευών, σταθερών Η/Υ, laptops, εταιρικών email κ.α. παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα με στόχο να χειραγωγήσει και τρομοκρατήσει στελέχη και εργαζόμενους που αντιδρούν στις πολιτικές οικονομικής αφαίμαξης και διάλυσης της εταιρείας»!

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Συμμαχία, «η διοίκηση προσπαθεί να παρουσιάσει τις πρακτικές αυτές σαν καθόλα νόμιμες», με επίσημη δικαιολογία, όπως αναφέρουν, «την διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν το ύψους μερίσματος στην Ελληνική Βουλή (παρότι το ύψος του μερίσματος ήταν γνωστό από τις οικονομικές καταστάσεις μήνες πριν) έρχεται να νομιμοποιήσει με απόφαση της Διοίκησης την πρόσληψη εταιρειών παρακολούθησής των εργαζομένων»!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η μεθόδευση της διοίκησης ΕΥΔΑΠ στοχεύει να υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και του Πόλσον για την επιστροφή κεφαλαίου από τα διαθέσιμα της εταιρείας στους μετόχους και την ΕΕΣΥΠ ποσού πάνω από 1,5 € ανά μετοχή ήτοι περίπου 160 εκατομμύρια €, αφήνοντας την εταιρία με άδεια ταμεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

anakoinvsi_symmaxia

 

Η επίμαχη απόφαση της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ που ελήφθη στις 7 Σεπτεμβρίου:

 

πηγή φωτογραφίας: documentonews.gr

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This