Πέθανε ο Δημήτρης Γλου, «πατριάρχης» της επιχειρηματικής δυναστείας Glou

Must Read

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή χθες Σάββατο ο Δημήτρης (Τάκης) Γλου, πατέρας του Αντώνη και του Γιώργου Γλου και «πατριάρχης» της επιχειρηματικής δυναστείας Glou.

Γεννημένος στον Πειραιά το 1934, ο Δημήτρης Γλου ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ο οποίος, με σκληρή δουλειά κατάφερε να διακριθεί στον επιχειρηματικό στίβο, ιδρύοντας τη γνωστή αλυσίδα ανδρικών ενδυμάτων. Παράλληλα, είχε καταφέρει να φτιάξει μία μεγάλη οικογένεια, με πολλά εγγόνια από τα δύο παιδιά του.

Την απώλειά του, σύμφωνα με το piraeuspress.gr., πενθεί ο επιχειρηματικός κόσμος του Πειραιά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως Πειραιά μεθαύριο, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στη μία το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This