Πλήρης διάλυση στην Υγεία! Σε περιστερώνα έχει μετατραπεί το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Τα περιστέρια κόβουν βόλτες στα δωμάτια των ασθενών

Must Read

Περιστέρια μπαίνουν σε θαλάμους και κόβουν βόλτες στα δωμάτια νοσηλείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με καταγγελία Εβρίτισσας, που νοσηλεύτηκε πρόσφατα σε αυτό.

Η καταγγελία δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα του Γιάννη Μαλκίδη, ο οποίος μπορεί να είναι δημόσιος υπάλληλος και να εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, αλλά βρίσκει τον χρόνο και κάνει αναρτήσεις με φωτογραφίες και θέματα από την Αλεξανδρούπολη, επισημαίνοντας τις ελλείψεις και τις αδυναμίες. Ο κ. Μαλκίδης, λοιπόν, καταγγέλλει την προκλητικά απαράδεκτη εικόνα που υπάρχει σε μέρη των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου νοσηλεύονται ασθενείς και αναφέρει:

«Αγωνιώδης έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξει σύντομα η συγκεκριμένη εικόνα. “Βομβαρδισμένα” πατώματα και περιστέρια στα δωμάτια των αρρώστων; Λες και είμαστε σε νοσοκομείο του Αφγανιστάν… Δεν τιμούν κανέναν “μας” όσα παρατηρούνται στις φωτογραφίες και ειδικά σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα πρώτης” γραμμής, εν έτει 2022».

Υπάρχει όμως και η καταγγελία μιας γυναίκας για τη συμπεριφορά διευθυντή κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: «Διευθυντής καθηγητής νοσηλευτικού τμήματος έδιωξε νοσηλευόμενο νεφροπαθή ασθενή σε βαριά κλινική κατάσταση με τη βία από την κλίνη του, επειδή επέτρεψε εν αγνοία του σε συνοδό να εισέλθει εκτός ωραρίου επισκεπτηρίου για να μεταφέρει ρουχισμό και προσωπικά είδη υγιεινής».

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η ένταση κορυφώθηκε όταν ο ασθενής δέχτηκε λεκτική επίθεση για την παραβίαση κανονισμού, παρέλαβε την ιατρική του κάρτα και παρατήρησε πως έως και προχθές, 48 ώρες μετά τη νοσηλεία του, τα στοιχεία του ήταν λάθος καταγεγραμμένα, παρόλα αυτά τού χορηγήθηκε βαριά φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να υπάρχει υπογεγραμμένη ιατρική γνωμάτευση της ασθένειας και τα αποτελέσματα εξετάσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This