ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤάφηκε στα Χανιά η 4χρονη Λοζίν που πέθανε από ασιτία και δίψα σε πλοιάριο με μετανάστες

Τάφηκε στα Χανιά η 4χρονη Λοζίν που πέθανε από ασιτία και δίψα σε πλοιάριο με μετανάστες

Μαζί της τάφηκε και το 8 μηνών έμβρυο που απέβαλλε μια 25χρονη από την Παλαιστίνη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τάφηκε σήμερα το απόγευμα στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στα Χανιά, το μικρό κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε πλοιάριο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες νότια της Κρήτης.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η  4χρονη Λοζίν Νασέφ από τη Συρία ξεψύχησε από ασιτία και δίψα, προτού εκείνη και οι γονείς της περισυλλεχθούν από διερχόμενο εμπορικό πλοίο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η 4χρονη τάφηκε μαζί με το οκτώ μηνών έμβρυο που απέβαλε 25χρονη παλαιστινιακής καταγωγής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς της αδικοχαμένης μικρούλας και το ζευγάρι από την Παλαιστίνη, διαμένουν προσωρινά σε σπίτι στα Χανιά με μέριμνα από το Στέκι Μεταναστών.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους 63 μετανάστες που επέβαιναν στο ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Κρήτης υπήρχαν 23 παιδιά και 10 γυναίκες. Οι διακινητές συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης