Πάρτην στο γάμο σου, να ξαφρίσει εσένα και τους καλεσμένους σου – Η «λεία» κρυβόταν στα εσώρουχα

Must Read

Κάτι παραπάνω από… άπληστη ήταν μία Λαμιώτισσα καλεσμένη σε γάμο, η οποία ξάφρισε ό,τι μετρητό υπήρχε στις τσάντες συγγενών και φίλων που βρίσκονταν στο πατρικό της νύφης την παραμονή της τελετής, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτά, καθώς έβαλε «χέρι» ακόμη και στα φακελάκια με τα χρήματα που είχαν δώσει ως γαμήλιο δώρο στους μελλονύμφους!

Σύμφωνα με την Espresso, μια 50χρονη… μακρυχέρα, που -οι πηγές αναφέρουν- ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λαμιέων στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, προσφέρθηκε να βοηθήσει στις ετοιμασίες του γάμου την οικογένεια της κοπέλας που την επομένη θα ντυνόταν νυφούλα, αφού γνώριζε τη θεία της. Όμως, εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα και έβαλε χέρι στις τσάντες της θείας και της νύφης, ενώ άνοιξε και το συρτάρι της κρεβατοκάμαρας αρπάζοντας φακελάκια με χρήματα που είχε στο κομοδίνο της η μελλόνυμφη!

Όμως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Έτσι στις 4.30 τα ξημερώματα, όταν το γλέντι άρχισε να φτάνει στο τέλος, η θεία ανακάλυψε ότι τα χρήματα που είχε στην τσάντα της είχαν κάνει φτερά. Όλοι άρχισαν να ψάχνονται και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τα μόνα χρήματα που έλειπαν, ο αδελφός της νύφης πρότεινε να ψαχτούν όλοι.

Τότε η 50χρονη αφού προσποιήθηκε την… προσβεβλημένη ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Όταν βγήκε, όμως, ζήτησαν να την ψάξουν όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να βρουν 1.680 ευρώ που είχε κρύψει μέσα στο εσώρουχό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This