Γνωστός λαουτιέρης πέθανε από ανακοπή μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου

Must Read

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον δημοφιλή κρητικό λαουτιέρη από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, Αποστόλη Φραγκιαδάκη.

Σε ηλικία μόλις 36 ετών έφυγε ξαφνικά χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 22/9, μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, Ανδριάννα. Πιθανολογείται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 23/9 στις 16:00 στη γενέτειρά του. Το προφίλ του στα social media έχει γεμίσει με μαντινάδες, με την παρακάτω να ξεχωρίζει: «Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This