Η τεράστια απάτη του Ερντογάν για την Τριπολιτσά!

Πιάστηκε στα πράσα ο παραχαράκτης της ιστορίας!

Must Read

Το ότι οι Τούρκοι είναι οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, το γνωρίζουμε. Εσχάτως όμως, ο Ερντογάν προσπαθεί να αντιστρέψει την ιστορία, να την παραποιήσει, με μοναδικό κίνητρο να την επαναλάβει.

Με απλά λόγια, ο Τούρκος προσπαθεί να διαγράψει την ιστορία για να επαναλάβει τα εγκλήματα της ανθρωπότητας, όπως ακριβώς έχει προαναγγείλει: 100 χρόνια μετά την γενοκτονία των ελλήνων της Ιωνίας, απειλεί ανοιχτά με νέες ασφάλειες αυτή τη φορά στα ελληνικά νησιά.

Στο πρόσφατο μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Ερντογάν δημοσίευσε σκηνή από ζωγραφικό πίνακα, ισχυριζόμενος ότι αναφέρεται στην διαβόητη σφαγή της Τριπολιτσάς. Ένα μύθευμα που έχουν καλλιεργήσει προσεκτικά οι τούρκοι τις τελευταίες δεκαετίες, προκειμένου να αποκρύψουν τα εγκλήματα τους κατά του ελληνισμού αλλά και του συνόλου των χριστιανών, κατηγορώντας την Ελλάδα για δήθεν σφαγή σε μία αμιγώς ελληνική πόλη: Την Τρίπολη!

Η Τουρκία μάλιστα είχε στρατολογήσει κι έναν κυριολεκτικά ανύπαρκτο ψυχίατρο (!!), ο οποίος είχε γράψει ένα βιβλίο όπου δήθεν αποκαλύπτει την ελληνική θηριωδία κατά των τούρκων και των εβραίων την διάρκεια της επανάστασης. Ο Γάλλος αυτός και άσχετος με την ιστορία ψυχίατρος, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και κάθε απόπειρα να βρεθεί για να τεκμηριώσει τα γραφόμενα του, έπεσε στο κενό. Εννοείται ότι δεν έγραψε κανένα άλλο έργο πέραν αυτού.

Και όμως, αυτό το πλαστογραφημένο ανοσιούργημα χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση, έχει γίνει όπλο στα χέρια της τουρκικής προπαγάνδας. Με το ελληνικό κράτος να αντιδρά υποτονικά, αντί να παρέμβει διεθνώς, να αποκαλύψει την ιστορική αυτή παραχάραξη και να απαιτήσει αστικές αποζημιώσεις.

Ο ορισμός όμως της τουρκικής απάτης, φαίνεται μέσα από το ίδιο το tweet του Ερντογάν. Αναφέρεται στην υποτιθέμενη σφαγή της Τριπολιτσάς, αλλά παραθέτει σκηνή από ζωγραφικό πίνακα, που αναφέρεται σε μία μάχη μεταξύ αυστριακών και τούρκων, 105 χρόνια πριν την απελευθέρωση της Τρίπολης!

Αριστερά η πλαστογραφία του Ερντογάν, δεξιά ο πραγματικός πίνακας

Ο Ερντογάν παρουσίασε ένα tweet που υποτίθεται ότι ήταν από την πολιορκία της Τριπολιτσάς το 1821, χρησιμοποιώντας έναν πίνακα από τη Μάχη του Peterwardein το 1716.

Οι Τούρκοι έχασαν και στις δύο μάχες στα εδάφη που κατέλαβαν εισβάλλοντας, παρόλο που είχαν τεράστιο αριθμητικό πλεονέκτημα.

Την αποκάλυψη της απάτης την έκανε ο δρ Σπύρος Πλακούδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This