Θρήνος στην Μεσαρά: 27χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο με αυτοκίνητο

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μεσαρά, Κρήτης, από την στιγμή που ένας νέος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο 27χρονος Γιώργος Παπαδάκης έχασε την ζωή του χθες το βράδυ στο δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τουρίστες. Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή να έχει διαλυθεί και το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι τουρίστες να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ενός 60χρονου Ελβετού.

Ο άτυχος Γιώργος Παπαδάκης ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην περιοχή των Καπαριανών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 16:30, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά Μοιρών όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Φωτογραφίες: apopsilive

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This