Ντοκουμέντο: Η 48χρονη οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε

Το πρωί της Τρίτης και υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα σκανάρει τον βυθό της λίμνης Κρεμαστών

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, με ένα νέο ντοκουμέντο να έρχεται στο «φως», καθώς προέρχεται από την ημέρα εξαφάνισής της.

Το Star μετέδωσε ντοκουμέντο που δείχνει την 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών, στη γέφυρα Τατάρνας με το ρολόι να δείχνει 1:12 το μεσημέρι. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ντοκουμέντο είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.

Διαβάστε ακόμη: Στο νοσοκομείο με κακώσεις και μώλωπες η 48χρονη Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο, περίπου στη μέση της γέφυρας Τατάρνας. Να σημειωθεί ότι εκεί το ύψος της γέφυρας είναι 196 μέτρα, ενώ το εύρημα βρήκε το ειδικό sonar βρίσκεται 90 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Το πρωί της Τρίτης και υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα σκανάρει τον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, βοηθώντας τους δύτες που ψάχνουν τη λίμνη, αν και μέχρι στιγμής στον πυθμένα βρίσκουν μόνο κορμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This