Επεισοδιακή δίκη της Χρυσής Αυγής: Συνθήματα, φωνές και μπουκάλια στον… «αέρα»!

«Μαζέψτε τους» φώναξε η Μάγδα Φύσσα για τους υποστηρικτές του Γιάννη Λαγού και του Ηλία Κασιδιάρη

Must Read

Ένα χαμός επικράτησε νωρίτερα στη δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο της Χρυσής Αυγής, όταν ένα μέρος των συγκεντρωμένων υποστηρικτών των πρώην βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος, φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού. Την ίδια ώρα, εξοργισμένη η Μάγδα Φύσσα φωνάζει στους αστυνομικούς να βρουν έναν τρόπο για να τους σταματήσουν.

Με τη διακοπή της δίκης προκειμένου να συζητήσουν επί δικονομικών ζητημάτων, συγκεντρωμένοι στο ακροατήριο –υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη- φώναξαν το σύνθημα «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου» με την πλευρά των αλληλέγγυων στην οικογένεια Φύσσα να απαντά «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους Ναζί» ενώ εκσφενδονίστηκε και ένα μπουκάλι προς την άλλη μεριά. Έξαλλη η Μάγδα Φύσσα, στράφηκε προς τους αστυνομικούς διαμαρτυρόμενη λέγοντας: «Τι αστυνομία είστε ρε; Μαζέψτε τους τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;». Μάλιστα, για άλλη μια φορά εμφανίστηκε με προκλητικό τρόπο ο Ηλίας Κασιδιάρης, κρατώντας ένα τρικάκι με το όνομα του κόμματος του ΈΛΛΗΝΕΣ.

Νωρίτερα, η υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού προσκόμισε το σχετικό πληρεξούσιο για τη νομιμοποίηση της ζήτησε τα έγγραφα, που σχετίζονται με τα αποδεικτικά της κλήτευσης του, προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να επανέλθει με σχετικό αίτημα μη νόμιμης κλήτευσης του. «Για πρώτη φορά ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρίσταται δικονομικά σήμερα. Διατείνεται ότι ποτέ δεν έλαβε γνώση του αποδεικτικού της κλήσης. Ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στη ΜΕΘ από 12 μέχρι 22 Μαΐου 2022. Αγνοεί παντελώς ποιος παρέλαβε την κλήση για λογαριασμό του γιατί ο ίδιος διατείνεται ότι δεν έλαβε γνώση» είπε ο εκ των συνηγόρων του Δημήτρης Παπαδέλης.

Διαβάστε ακόμα:

Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η δίκη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This