Βαθύ λαρύγγι η αστυνομικός! Η αρπαγή γιου δημοσιογράφου και ο «Έσκο» – «Θα σας σκοτώσω που πιάσατε τη γυναίκα μας»

Χλιδάτη ζωή με τα μετρητά από τις ληστείες και βίντεο στο TikTok

Must Read

Σε στρατηγείο κακοποιών είχαν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια τρεις όροφοι της φοιτητικής εστίας του Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου, όπου ληστές και διακινητές ναρκωτικών έβγαζαν μέχρι και όπλα στους φοιτητές, απειλώντας να τους σκοτώσουν αν μιλήσουν. Μάλιστα,  όταν οι φοιτητές ζητούσαν εξηγήσεις για τα δωμάτια που ήταν κατειλημμένα, οι υπεύθυνοι τους απαντούσαν ότι δεν ήταν… λειτουργικά. 

Η αστυνομική επέμβαση άργησε… μερικά χρόνια, ώσπου τελικά πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλλαν στον χώρο και άρχισαν να «χτενίζουν» το κτίριο για να εντοπίσουν υπόπτους. Ωστόσο, η επιχείρηση που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, μπροστά στα έντρομα μάτια φοιτητών, με μια αστυνομικό να πυροβολεί πέντε φορές, σε βάρος ενός 30χρονου κακοποιού που απείλησε να της επιτεθεί με κατσαβίδι. Πρόκειται για τον 30χρονο, Αλβανό γνωστό στην πιάτσα των κακοποιών με το προσωνύμιο «Έσκο», ο οποίος θεωρείται «πρωτοπαλίκαρο» μιας από τις τρεις συμμορίες που είχαν μετατρέψει την εστία σε κρησφύγετο.

Ο 30χρονος, καταζητούμενος είναι φορτωμένος με πέντε δικογραφίες για κακουργήματα, ωστόσο δεν έχει μπει στη φυλακή ούτε για μια μέρα. Ο ίδιος κατηγορείται μεταξύ άλλων για την απαγωγή του ανήλικου γιου ενός δημοσιογράφου τον Μάιο του 2019. Αφού άρπαξαν το παιδί, το έκρυψαν μέσα στις φοιτητικές εστίες και στη συνέχεια μπούκαραν στο σπίτι του πατέρα στο Παγκράτι για να τον ληστέψουν.  Από τους κακοποιούς που συμμετείχαν στην απαγωγή και την ληστεία συνελήφθη μόνο ο ένας. Για τους υπόλοιπους θεωρήθηκε ότι διέφυγαν στο εξωτερικό, ωστόσο όπως αποδείχτηκε, ο  ο «Έσκο» κρυβόταν στις φοιτητικές εστίες. Ο 30χρονος Αλβανός κατηγορείται μεταξύ άλλων για ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές αλλά και αρπαγή εξοπλισμού του Πανεπιστήμιου Αθηνών μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ο «Έσκο» ζούσε στην Πολυτεχνειούπολη μαζί με τη σύντροφό του και το νεογέννητο παιδί τους, τον αδερφό του «Έρκο» αλλά και τη μητέρα τους η οποία είναι νοσηλεύτρια. Στους ίδιους χώρους εντοπίστηκαν τουλάχιστον δέκα  άλλοι δέκα Αλβανοί κακοποιοί αλλά και Έλληνες παραβατικοί. Όλοι τους κυκλοφορούσαν με πολυτελή οχήματα και έκαναν χλιδάτη ζωή από τα μαύρα χρήματα που προέρχονταν από ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα, επιδείκνυαν τα κατορθώματα τους μέσω βίντεο και φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι κακοποιοί πόζαραν σε βίντεο με όπλα, μετρητά, ακριβά αμάξια και ρολόγια. Μάλιστα, δεν έκρυβαν την δράση τους, αφού σύμφωνα με περιστατικό που καταγράφεται στη δικογραφία, πριν από έναν μήνα, οι Αλβανοί κακοποιοί παρήγγειλαν φαγητό  και όταν έφυγε ο ντελιβεράς, του είπαν να φροντίσει να αργήσει γιατί θα πάνε να ληστέψουν το μαγαζί.




Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός με όπλο

«Πιάσατε τη γυναίκα μου π@@στηδες»

Σύμφωνα με το newsit.gr, κατά την διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης, μια 35χρονη ανθυπαστυνόμος της υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Αθηνών αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο μέσα στην Πολυτεχνειούπολη. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ο 30χρονος «Έσκο» ο οποίος είχε καταλάβει ότι οι αστυνομικοί τους αναζητούν. Ο ίδιος φέρεται να φώναξε την ώρα που πλησίαζε την ανθυπαστυνόμο, κρατώντας στο χέρι του ένα κατσαβίδι: «Πιάσατε τη γυναίκα μου π@@στηδες. Θα σας σκοτώσω». Μάλιστα, την ρώτησε: «Φοράς αλεξίσφαιρο εσύ;» και τότε προσπάθησε να την καρφώσει στην δεξιά πλευρά του στήθους της. Η αστυνομικός σήκωσε το χέρι της και το κατσαβίδι «καρφώθηκε» στο μπράτσο της. Με το άλλο της χέρι, πυροβόλησε τον 30χρονο στο πόδι και τον τραυμάτισε. Σε απόσταση 30 μέτρων βρίσκονταν φοιτητές.

Φωτογραφία με τον τραυματισμένο 30χρονο, έδωσε στη δημοσιότητα το protothema.gr:

Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός ήταν το βαθύ λαρύγγι

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύφθηκε, μιας 22χρονη δόκιμη αστυνομικός που φέρεται να υπηρετεί στο Α.Τ. Ζωγράφου, είχε ενεργό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Αλβανό κακοποιό που είχε αρχηγικό ρόλο και φρόντιζε να δίνει λεπτομέρειες για τις κινήσεις και τις εφόδους των συναδέλφων της.

Μάλιστα, τους είχε προειδοποιήσει για ανάλογη πρόσφατη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ και για την χθεσινή επιχείρηση, είχε δώσει το στίγμα των κινήσεων των αστυνομικών. Η νεαρή δόκιμη αστυνομικός επρόκειτο να ορκιστεί σύντομα.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη φοιτητική εστία στου Ζωγράφου: Μέλη της συμμορίας «ποζάρουν» με όπλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This