Πανέτοιμος ο Στρατός μας να απαντήσει στον επίδοξο εισβολέα

Ακριτικά φυλάκια επισκέφτηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Must Read

Διήμερη επίσκεψη σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, που βρέθηκε στις έδρες Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο στη Χάλκη, τον 3ο Λόχο Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Καρπάθου στην Κάσο και τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Κω στην Αστυπάλαια.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και συνομίλησε με τα Στελέχη, τους Οπλίτες Θητείας και τους Εθνοφύλακες.

Κατά την παραμονή του στην Αστυπάλαια, επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022» και ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη για την αποστολή και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Πυραυλακάτου, συνομίλησε με το πλήρωμά της και παρακολούθησε εν πλω αντικείμενα επιχειρησιακής εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Άσκησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This