Νέο μίνι αντάρτικο στη ΝΔ: Η Πιπιλή διαφωνεί με Μπακογιάννη, Μαξίμου για τα τραπεζοκαθίσματα

Αφορμή η τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που δίνει παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 στην επέκτασή τους σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους

Must Read

Άλλο ένα κρούσμα απειθαρχίας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και μάλιστα για ήσσονος σημασίας θέμα: τα τραπεζοκαθίσματα στην Αθήνα. Στο φόντο είναι η σκληρή μάχη για τον σταυρό των νεοδημοκρατών στην μεγάλη εκλογική περιφέρεια.

Η κόντρα της Φωτεινής Πιπιλή με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και το Μαξίμου για το συγκεκριμένο θέμα είναι γνωστή εδώ και μήνες, καθώς η βουλευτής της ΝΔ θεωρεί ότι με αφορμή την πανδημία τα μαγαζιά έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια. Σήμερα ήρθε η τροπολογία που δίνει παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 στην κατά Πιπιλή «δωρεάν κατάληψη» και η δεν δίστασε να διαφωνήσει δημοσίως με την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε ανακοίνωσή της (στην οποία μιλά στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό της…) η Φ. Πιπιλή αναφέρει πως «δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αν η διαδικασία της Βουλής της έδινε τη δυνατότητα να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη τροπολογία σήμερα το βράδυ, θα το είχε κάνει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος. Ως εκ τούτου, τοποθετείται δημόσια και δηλώνει πως θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημόσιων χώρων στους -με συνταγματική επιταγή- δικαιούχους, που είναι αποκλειστικά οι πολίτες που θέλουν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στα πεζοδρόμια και στις πλατείες».

«Αν και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, η βουλευτής της Α’ Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, παραμένει σταθερή στον διαχρονικό της αγώνα για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας, προασπίζοντας τα δικαιώματα των πολιτών», αναφέρει το δελτίο τύπου της.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This