Τρόμος για 5χρονο που δέχτηκε επίθεση σκύλου στη Λαμία

Δάγκωσε το παιδί στο ύψος του στήθους

Must Read

Ένα 5χρονο αγοράκι στη Λαμία δέχτηκε την επίθεση σκύλου και μάλιστα ενώ βρισκόταν με τους γονείς του σε κεντρική πλατεία.

Το παιδί βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα μαζί με την οικογένειά του και πήγαν να καθίσουν σε ένα από τα καφέ της πλατείας. Ξαφνικά ο 5χρονος άρχισε να φωνάζει στη μητέρα του ότι τον δάγκωσε σκύλος.

«Αρχικά σάστισα, καθώς δεν είχα ακούσει κάποιο γάβγισμα ή έστω κάποιο θόρυβο που να δικαιολογεί αυτά που άκουγα από το μικρό, όταν σήκωσα όμως την μπλούζα του, τα έχασα, καθώς το παιδί ήταν δαγκωμένο στο ύψος του στήθους του» είπε η μητέρα του παιδιού.

Όπως αποδείχθηκε ο σκύλος τρύπωσε ανάμεσα από τα καθίσματα και δάγκωσε τον μικρό, ενώ πρόκειται για δεσποζόμενο που το εγκατέλειψαν πρόσφατα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This