Πέθανε ο 16χρονος Μιχάλης που παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας – Δωρίζουν τα όργανά του οι γονείς

Θρήνος για τον χαμό του 16χρονου - Οι συμμαθητές του προχώρησαν σε διαμαρτυρία για την οδηγική συμπεριφορά

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 16χρονου μαθητή που παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, πριν από μια εβδομάδα, την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Ο 16χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, οι γονείς, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, αποφάσισαν να χαρίσουν ζωή, δωρίζοντας τα όργανα του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν το ποδήλατο του 16χρονου παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες. Οι γονείς είχαν κάνει έκκληση να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς δεν υπήρχε καμία πληροφορία γύρω από τις συνθήκες του τροχαίου. Επιπλέον, στον χώρο δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας γιατί στην περιοχή υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.

Με δάκρυα στα μάτια, οι συμμαθητές του 16χρονου Μιχάλη πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τη σωστή οδική συμπεριφορά.

«Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς» δήλωσε μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This