Καβάλα: Σπαράζει καρδιές η μάνα της αδικοχαμένης Άννας – Τον τάιζε, του δάνειζε χρήματα και της το «ξεπλήρωσε» σκοτώνοντάς την

Όσο πιο πολύ βοηθούσε οικονομικά τον 56χρονο, τόσο πιο πολύ την εκμεταλλευόταν εκείνος...

Must Read

Μέσα σε μερικές στιγμές έχασε την 30χρονη κόρη και το εγγόνι της, σε μια διπλή δολοφονία που έχει συνταράξει την Καβάλα, σε χωριό της οποίας σημειώθηκε το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Τώρα, η χαροκαμένη μάνα της αδικοχαμένης Άννας Κρουζ αποφάσισε να μιλήσει για τον Γολγοθά που ανεβαίνει μετά το αιματηρό έγκλημα στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος και δείχνει ατελείωτος, καθώς από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όπου και θρηνεί την απώλεια των δύο πιο αγαπημένων της προσώπων, ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όλα όσα έχουν συμβεί. Και, κυρίως, το απύθμενο μίσος του γαμπρού της, ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ το ίδιο του το παιδί, προτού «εκτελέσει» την κόρη της, πυροβολώντας την πισώπλατα.

«Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», δηλώνει περίλυπη η μάνα της Άννας, τονίζοντας πως η κόρη της βοηθούσε τον 56χρονο και εκείνος την εκμεταλλευόταν. Το θύμα τού είχε δανείσει κοντά 15.000 ευρώ, ακόμη και τα 2.000 ευρώ που είχε πάρει ως επίδομα πανδημίας, λόγω της ιδιότητάς της και, πλέον, δεν είχε άλλα χρήματα.

Πριν από τρεις μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, η Άννα διαπίστωσε πως είχε πλέον εξαντληθεί από οικονομικής και ψυχολογικής άποψης, βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της και ότι όλες τις οι οικονομίες είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της, η οποία, μάλιστα, δεν πήγαινε καθόλου καλά. Ωστόσο, δεν σκόπευε να το βάλει στα πόδια και να φύγει για τη Γερμανία, όπως ο 56χρονος θεωρούσε. Οι σοροί της αδικοχαμένης 30χρονης και του μόλις 11 μηνών γιου της θα μεταφερθούν μέσα στις επόμενες ημέρες στη Γερμανία, όπου μένει μόνιμα η μάνα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι ταφές τους.

Προμελετημένο έγκλημα

Όσον αφορά στα στοιχεία του ιατροδικαστή για το προμελετημένο -όπως όλα δείχνουν- έγκλημα, το μωρό πυροβολήθηκε με σκάγια για πουλιά, ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα. «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος, αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω, αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» τόνισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφινίδης που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων.

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή περίπου στα δύο με τρία μέτρα. «Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This