Λέρος: 16χρονη διέρρευσε στα social media άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο συμμαθήτριάς της!

Μια ολότελα ασυνήθιστη υπόθεση revenge porrn

Must Read

Μία 16χρονη μαθήτρια στη Λέρο παγίδευσε μαζί με τον 22χρονο φαντάρο φίλο της μια συμμαθήτριά της, την οποία και έπεισαν να τους στείλει «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες της και βίντεο, που στη συνέχεια διέρρευσαν στα social media!

Η ασυνήθιστη αυτή υπόθεση revenge porn, που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατική», αναφέρει πως η 16χρονη μαζί με τον 22χρονο έφτιαξαν έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Ιnstagram, μέσω του οποίου κατάφεραν να «αλιεύσουν» αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο της συμμαθήτριάς της, κάνοντάς την να πιστεύει πως τις έστελνε σε κάποιον νεαρό που τη φλέρταρε. Η διάρκεια της συνομιλίας τους κράτησε για 5 ημέρες, διάστημα κατά το οποίο αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία των γονιών του κοριτσιού, που τούς ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί, κάτι που οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του ζευγαριού και στη σύλληψη του 22χρονου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα του θύματος, που βασίζεται στα όσα τού εξιστόρησε η ανήλικη κόρη του, ο 22χρονος της είχε πει ότι είναι από την Αθήνα και ότι είναι 19 ετών. Άρχισε να της συνομιλεί ερωτικά στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, οπότε και τής ζήτησε να τού στείλει γυμνές φωτογραφίες της, με τη 16χρονη να του στέλνει φωτογραφίες με τα εσώρουχά της.

Ο πατέρας της 16χρονης κατήγγειλε ότι ο 22χρονος απείλησε το παιδί ότι αν δεν του στείλει εντελώς γυμνές φωτογραφίες θα έστελνε εκείνες με τα εσώρουχά της στην αστυνομία και το κορίτσι επειδή φοβήθηκε υπάκουσε. Κατόπιν ο νεαρό της απέστειλε δικές του γυμνές φωτογραφίες, με κρυμμένα, όμως, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μάλιστα, ο πατέρας της ανήλικης μίλησε κάποια στιγμή με τον 22χρονο, ο οποίος του είπε ότι το έκανε για πλάκα!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση έχει ως εξής: «Την 21.30 ώρα της 30ής Σεπτεμβρίου ο 47χρονος πατέρας και η 50χρονη μητέρα της 16χρονης κατήγγειλαν ενόρκως ότι η ανήλικη κόρη τους τους ενημέρωσε ότι, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό της στο Ιnstragram, συνομιλούσε από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 με αρχικά άγνωστο σ’ αυτήν άτομο, και στη συνέχεια, αφού τον γνώρισε, αντάλλασσε μαζί του μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ διάφορες γυμνές φωτογραφίες, της ίδιας, τις οποίες του απέστειλε, διέρρευσαν σε άτομα του σχολείου της.

Ενημέρωσε, εξάλλου, τους γονείς της πως έμαθε από φίλη της ότι τα άτομα που χρησιμοποιούσαν το προφίλ με το οποίο συνομιλούσε στο Instagram ήταν ο 22χρονος και η 16χρονη.

Οι δράστες συνελήφθησαν την 22.30 ώρα της 30ής Σεπτεμβρίου 2022 εντός των ορίων του αυτοφώρου και θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του αυτοφώρου, ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί με τις κάρτες SIM για να αποσταλούν προς έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου σχημάτισε δικογραφία εις βάρος ενός 22χρονου οπλίτη και της 16χρονης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, εκδικητική πορνογραφία, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων κατά συναυτουργία με θύμα μια 16χρονη.»

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This