Χαλκιδική: Μετά το σάλο, ο ιδιοκτήτης του καταλύματος με τις κρυφές κάμερες «ξήλωσε» τις ταμπέλες κι έγινε «καπνός»!

Ο ίδιος επιμένει ότι οι κάμερες υπήρχαν για να αποφεύγει τυχόν κλοπές

Must Read

«Μαύρη πέτρα» φαίνεται να έριξε πίσω του ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στον Άφυτο Χαλκιδικής, μετά το σάλο που ξέσπασε ακολουθώντας την καταγγελία νεαρού ζευγαριού που είχε διανυκτερεύσει σε δωμάτιο της επιχείρησης ότι ανακάλυψε μια κρυφή κάμερα που κατέγραφε τα πάντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας που κατηγορείται για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και μετά την κατάθεσή του στις αρχές αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, «ξήλωσε» ακόμα και τις ταμπέλες του καταλύματος, ενώ το ίδιο έκανε και στο καφέ-μπαρ που διατηρεί στην πλατεία του χωριού. Το καφέ-μπαρ όπου εργαζόταν σεζόν η 25χρονη κοπέλα, που, μαζί με τον 26χρονο φίλο της, δέχτηκαν την πρόσκληση του ιδιοκτήτη να μείνουν δωρεάν σε ένα από τα δωμάτια, ως ανταμοιβή -προφανώς- για τις υπηρεσίες της.

Μόνο που ο 26χρονος, αντιλήφθηκε την ύπαρξη της κρυφής κάμερας στο δωμάτιό τους, όταν πήγε να φορτίσει το κινητό του σε μία πρίζα ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι τους. Πάντως, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κασσάνδρας, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό-κάμερα απλώς για να ελέγχει το χώρο, ώστε να αποφύγει τυχόν κλοπές αντικειμένων.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 10 ζευγάρια ακόμη, ενώ αντίστοιχες κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος. Σε συνέχεια των ερευνών, αναμένεται η ανάλυση του οτπικοακουστικού υλικού από την ΕΛ.ΑΣ., για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

«Παρακολουθούσε και άτομα που ήταν στο εργασιακό του περιβάλλον»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αφύτου, Λεωνίδας Παπαβασιλείου, αναφέρει ότι «έκλεισαν όλα, το μαγαζί έκλεισε, τα δωμάτια έκλεισαν», προσθέτοντας ότι ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων και του καφέ-μπαρ είναι από «μία από τις καλύτερες οικογένειες στο χωριό μας. Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα, δεν το περίμενε κανένας και συνέχεια λέμε για ποιο λόγο γιατί έγινε. Υπήρχαν κάποιες κάμερες στα δωμάτια και παρακολουθούσε τα ζευγάρια. Και παρακολουθούσε και άτομα που ήταν στο εργασιακό του περιβάλλον. Δεν ξέρω αν υπήρχαν κάμερες σε όλα τα δωμάτια ή τα δωμάτια του προσωπικού. Κάποιοι τώρα θα μιλάνε για την Άφυτο με κακό».

Σύμφωνα με τον κοινοτικό σύμβουλο, Θωμά Ζησόπουλο μετά το απίστευτο περιστατικό το προσωπικό του ξενοδοχείου και του καφέ-μπαρ παραιτήθηκαν. «Άκουσα ότι ήρθε η αστυνομία, τον πήρε για κάποια προανάκριση, έμεινε ελεύθερος, δούλεψε στο μαγαζί χθες και απ’ ό,τι μάθαμε, στη συνέχεια αποχώρησε το προσωπικό για λόγους ηθικής τάξεως. Πήρε έκταση στην τοπική κοινωνία», αναφέρει και συνεχίζει περιγράφοντας «εγώ άκουσα ότι ο φίλος της κοπέλας γνώριζε αυτά τα πράγματα, είχε σχέση με τα ηλεκτρονικά, και πάνω στο πολύμπριζο βρέθηκε μία μικρή κάμερα σε “ψείρα“. Το κατήγγειλαν στο Α.Τ. στο νομό Θεσσαλονίκης. Η κοπέλα πρόκειται για ένα πολύ καλό άτομο. Με τον ιδιοκτήτη ξέρω ότι πρέπει να δούλευε εκεί στο μαγαζί για ένα χρονικό διάστημα. Ακούγεται ότι και άλλα άτομα από το κατάστημα όταν χρειαστήκανε δωμάτιο, πήγανε εδώ. Τώρα αν καταγράφηκαν ή όχι δεν το ξέρω».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This