Κρυφή κάμερα σε δωμάτιο τουριστικού καταλύματος στη Χαλκιδική εντόπισε νεαρό ζευγάρι

Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε ότι κατέγραφε τους πελάτες του για... προσωπική χρήση

Must Read

Σε πρίζα δωματίου τουριστικού καταλύματος ήταν τοποθετημένη μια κρυφή κάμερα, σύμφωνα με καταγγελία νεαρού ζευγαριού, το οποίο παραθέριζε σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Όπως ανέφεραν οι δύο νέοι, επρόκειτο για μια συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, την οποία και εντόπισαν κατά τη διανυκτέρευσή τους στο κατάλυμα στις 29 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα, οπότε και επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη όπου διαμένουν, πήγαν στην αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 26χρονος και η 25χρονη καταγγέλλοντες, αποφάσισαν να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος, προσκομίζοντας, μάλιστα, την συγκεκριμένη συσκευή ως αποδεικτικό στοιχείο. Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας και στο πλαίσιο αυτό θα αποσταλεί η επίμαχη συσκευή στα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να διαπιστωθεί αν όντως τελέστηκε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Επιπλέον, έχει υποβληθεί και η δικογραφία, προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Για… προσωπική χρήση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του grtimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς και αφού έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας αφέθηκε ελεύθερος. Στην κατάθεσή του, ο άντρας σημείωσε πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών του για… προσωπική του χρήση.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This