Φίδια έσπειραν τρόμο σε νηπιαγωγείο της Θεσσαλονίκης

Έκλεισε προσωρινά το νηπιαγωγείο

Must Read

Φίδια εντοπίστηκαν δύο φορές μέσα στις τελευταίες εβδομάδες στο νηπιαγωγείο στο Βασιλούδι του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για σπιτόφιδα, τα οποία θεωρούνται εντελώς ακίνδυνα, ωστόσο προκάλεσαν αναστάτωση στους γονείς των μικρών μαθητών.

Τα πρώτα φίδια βρέθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με τον δήμο Λαγκαδά να καλεί ειδικό συνεργείο για να απολυμάνει το νηπιαγωγείο και να τοποθετήσει απωθητικά και παγίδες. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τα απομακρύνει, ενώ επενέβη και η Δράση για την Άγρια Ζωή.

Από τα πρώτα τρία φίδια που βρέθηκαν στο κτίριο, μόλις το ένα ήταν ζωντανό, ενώ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας εντοπίστηκαν και άλλα σπιτόφιδα. «Προχωρήσαμε και πάλι σε γενική καθαριότητα του χώρου, ενώ στο σχολείο θα βρεθεί βιολόγος – ερπετολόγος προκειμένου να ψάξει να δει εάν υπάρχει κάποιο άλλο ζώο και να μας ενημερώσει πώς μπήκαν μέσα στο νηπιαγωγείο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το νηπιαγωγείο έχει αναστείλει τη λειτουργία του, ενώ από τη δημοτική αρχή υπάρχουν σκέψεις για μεταφορά των μικρών μαθητών σε άλλο κτίριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This