Τέταρτη ακριβότερη χώρα σε βενζίνη η Ελλάδα στην ΕΕ των 27!

Δανία, Σουηδία και Φινλανδία είναι οι μόνες χώρες που ξεπερνούν την Ελλάδα στην τιμή της βενζίνης!

Must Read

Τα κυβερνητικά ημίμετρα με τα Fuel Passes, αλλά και οι διάφορες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών όπως του Αδώνιδος Γεωργιάδη ότι χωρίς τους φόρους «είμαστε από τις φθηνότερες χώρες στην ΕΕ στις τιμές των καυσίμων», φαίνεται να μην προσφέρουν ανακούφιση στην τσέπη του πολίτη, καθώς οι τιμές της βενζίνης παίρνουν ολοένα την ανηφόρα.

Η κυβέρνηση, αρνούμενη να καταργήσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα και να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης, συνεχίζει να στρουθοκαμηλίζει και να επιδοτεί τα καρτέλς καυσίμων, βάζοντας πλάτη στις τακτικές αισχροκέρδειας που τα τελευταία ακολουθούν εδώ και μήνες κι αδυνατώντας να χτυπήσει στη ρίζα τους το πρόβλημα της νοθευμένης βενζίνης.




Σύμφωνα, λοιπόν, με το δελτίο τιμών που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 3/10/2022, η Ελλάδα είναι η 4η ακριβότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην τιμή της βενζίνης, με την τιμή της να διαμορφώνεται στο 1,98 ευρώ ανά λίτρο.

Χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία, με μισθούς μεγαλύτερους από τον μέσο μισθό στην Ελλάδα, έχουν πολύ φθηνότερη βενζίνη.

Δείτε τις τιμές της βενζίνης για κάθε χώρα παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This