ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣυναγερμός για την εξαφάνιση δύο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα - Τι λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του...

Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα – Τι λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η 14χρονη Μαρκέλλα απήχθη από ενήλικα άνδρα

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση δύο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα με την έρευνα των αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όσον αφορά τη Νίκαια, σύμφωνα με επείγουσα ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από ενήλικα άνδρα που μπήκε στο σπίτι του το άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της ανήλικης ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία της 14χρονης.

Στην άλλη υπόθεση θρίλερ, στα Ιωάννινα, το βράδυ της Παρασκευής 14χρονη η οποία φιλοξενούταν σε κρατική δομή για ανήλικα παιδιά εξαφανίστηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ανακοίνωση και για την εν λόγω περίπτωση εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κώστας Γιαννόπουλος: «Δεν ειδοποιηθήκαμε άμεσα»

Πολύτιμος χρόνος φαίνεται να χάθηκε στην περίπτωση της 14χρονης που εξαφανίστηκε στη Νίκαια, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε ειδοποιήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου, ενώ το παιδί απήχθη στις 7 Οκτωβρίου. Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά.

Διαβάστε ακόμα:

Επιτέλους επέστρεψε σπίτι της η 14χρονη που είχε απαχθεί στη Νίκαια και βίωσε τη φρίκη στα χέρια ενηλίκων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης