Οι αναρτήσεις στο προφίλ της 12χρονης – Χειριζόταν τους λογαριασμούς του παιδιού ο 53χρονος

Έστελνε μηνύματα στους υποψήφιους πελάτες από τον λογαριασμό της 12χρονης

Must Read

Φωτογραφίες με το 12χρονο κορίτσι να κρατάει στα χέρια του πολλά χαρτονομίσματα έχουν αναρτηθεί στους λογαριασμούς του παιδιού στα social media, τους οποίους σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, χειριζόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η ΕΛ.ΑΣ. έχει διαπιστώσει ότι τους λογαριασμούς διαχειριζόταν ο ίδιος ο κατηγορούμενος από το κινητό του, μέσω ειδικής εφαρμογής.  Μάλιστα, από εκεί, έστελνε μηνύματα στους υποψήφιους πελάτες που θα ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις πάνω στο κορμί της 12χρονης, έναντι αμοιβής, με το ποσό να ξεκινάει από 50 ευρώ.

Ο ίδιος φέρεται να απειλούσε με ποικίλους τρόπους το κοριτσάκι, φτάνοντας στο σημείο να του βγάλει ακόμα και όπλο, ενώ παράλληλα το εκβίαζε ότι θα αφήσει τη μητέρα του χωρίς δουλειά. Ο δράστης ζητούσε από την ανήλικη να φωτογραφίζεται με συγκεκριμένους τρόπους και να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βιντεοσκοπούσε το παιδί, ενώ το κακοποιούσε.




Το τμήμα Ανηλίκων ερευνά την υπόθεση, καθώς θεωρεί ότι η υπόθεση ενδέχεται να έχει μεγαλύτερο «βάθος» και πίσω από όλα αυτά δεν αποκλείεται να κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος και ο 43χρονος -ένας από τους «πελάτες» του δράστη- έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν  την Τετάρτη, στις 11 το πρωί. Ο 53χρονος θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος καθώς του αποδίδεται ότι βίαζε και εκπόρνευε το παιδί, παρέμεινε σιωπηλός κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκαναν δημοσιογράφοι.

protothema.gr

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 53χρονος, που έχει κατάστημα στην Αθήνα, βίαζε το κοριτσάκι από τον περασμένο Απρίλιο υπό την απειλή όπλου και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Του καταλογίζεται επίσης πως μέσω αναρτήσεων των επίμαχων βίντεο εντόπιζε “πελάτες” για το παιδί. Το κοριτσάκι φέρεται να έκανε εργασίες στο κατάστημα του 53χρονου για να κερδίζει χαρτζιλίκι, όπου εργαζόταν και η μητέρα της ως καθαρίστρια.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι και βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Ο 53χρονος κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.α.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This