Ανάρπαστα τα τελευταία voucher για Βόρεια Εύβοια και Σάμο!

Μέχρι πότε θα μπορούν οι δικαιούχοι να χρησιμοποιήσουν τις άυλες ψηφιακές κάρτες

Must Read

«Φτερά» έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά και τα τελευταία voucher για Βόρεια Εύβοια και Σάμο. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε χθες το μεσημέρι στις 12 για τη διάθεση καρτών που δεν χρησιμοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο από τους δικαιούχους τους. Περίπου 11 λεπτά αργότερα η πλατφόρμα έκλεισε, καθώς τα 3.350 voucher βρήκαν νέο κάτοχο.

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών» ήταν το μήνυμα που διάβαζε όποιος έμπαινε στην ιστοσελίδα https://vouchers.gov.gr/eviasamospass. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις άυλες ψηφιακές κάρτες μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών. Σημειώνεται ότι για τη Βόρεια Εύβοια εκδόθηκαν εκ νέου 2.349 κάρτες των 150 ευρώ και για τη Σάμο 999 κάρτες των 300 ευρώ.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από την αρχή της δράσης North Evia – Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 4.720.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, για τη Βόρεια Εύβοια έχουν προστεθεί 19.514 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων, εκ των οποίων οι 16.628 έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή. Αντίστοιχα, για τη Σάμο έχουν προστεθεί 10.033 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων, με τις 9.080 εξ αυτών να έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This