Ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και υπέστη πέντε καρδιακές προσβολές στα γενέθλιά του!

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο Βρετανό

Must Read

Ένας Βρετανός ιδιοκτήτης παμπ που υπέστη πέντε καρδιακά επεισόδια στα γενέθλιά του, ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα, δηλώνει «τυχερός που ζει», αλλά παραμένει κλινήρης σε ελληνικό νοσοκομείο και σύμφωνα με τη σύζυγό του, «ελπίζω να πάμε σπίτι μας σε τρεις ημέρες».

Ο Patrick “Patch” Kettleborough, 38, από το Bolsover κοντά στο Chesterfield, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού υπέστη δύο σοβαρές και τρεις μικρές καρδιακές προσβολές, λιγότερο από μία ημέρα αφότου έφτασε στα Μάλια της Κρήτης, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Η 40χρονη σύζυγος του Patch, Lisa Kettleborough, είπε ότι φοβόταν ότι ο επί 18 χρόνια σύζυγός της θα πέθαινε, αφού ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος εκείνο το πρωί του Σαββάτου, όταν έτρωγαν πρωινό με δύο φίλους.

Το ζευγάρι, που έχει την παμπ Blue Bell στο Bolsover, ταξίδεψε στην Ελλάδα ως έκπληξη για να γιορτάσει τα 38α γενέθλια του Patch, αλλά η Lisa είπε ότι οι διακοπές που σχεδίαζε μετατράπηκαν γρήγορα σε μια κατάσταση «απολύτως σπαρακτική (σ.σ. heart-breaking το λογοπαίγνιο στα αγγλικά)».

Ο 38χρονος νοσηλεύθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του τοποθετήθηκε ένα στεντ στην καρδιά και ακολούθως μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.

«Η τοποθέτηση στεντ πήγε πολύ καλά. Μου είπαν ότι είχε δύο καρδιακές προσβολές και περίπου τρεις μικρές, καθώς η μία αρτηρία ήταν περίπου 90 τοις εκατό και η άλλη κατά 60 τοις εκατό φραγμένη. Οι γιατροί είπαν ότι δεν ήξεραν πώς επέζησε και ήταν πολύ τυχερός που ήταν ζωντανός», επεσήμανε η γυναίκα του Patch.

Μετά την αρχική εισαγωγή του στο νοσοκομείο, η Lisa είπε ότι ο Patch γινόταν «λίγο καλύτερα» κάθε μέρα και έτσι του επέτρεψαν να επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, υπό τον όρο ότι έπρεπε να φορέσει ένα καρδιομετρητή και να ελέγχεται η αρτηριακή του πίεση τρεις φορές την ημέρα.

Δυστυχώς, ο Patch δεν κατάφερε να μείνει στο ξενοδοχείο για πολύ. Οι ελπίδες του ζευγαριού να επιστρέψει στην Αγγλία διαλύθηκαν, όταν μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, 13 ημέρες μετά το πενταπλό καρδιακό του επεισόδιο.

«Μιλήσαμε με τον γενικό ιατρό στην Αγγλία και μόλις προσγειωθούμε, είμαστε έτοιμοι να μας πει τι πρέπει να κάνουμε μόλις φτάσουμε», είπε η Lisa, η οποία ελπίζει πως θα λάβει κάποιες απαντήσεις σχετικά με το τι προκάλεσε την πενταπλή καρδιακή προσβολή του συζύγου της:

«Πιστεύουμε ότι έχει κάποιο είδος συγγενούς καρδιοπάθειας, αλλά αφού επιδιορθωθεί το αρχικό πρόβλημα, πρέπει να κάνουν τις κατάλληλες έρευνες για το τι το προκάλεσε … Ήταν απολύτως καλά πριν, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι θα συνέβαινε αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This