Σπαραγμός στο «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη – Τα λόγια του πατέρα του

Must Read

Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία έφτασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, το φέρετρο με τη σορό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 43 ετών, έχοντας χάσει την μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η σορός μπήκε στην εκκλησία υπό τους ήχους της μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος και εκτίθεται αυτή την ώρα προς αποχαιρετισμό. Στις 16:00 θα ακολουθήσει η εξόδιος και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Συγγενείς και φίλοι φτάνουν συνεχώς στην εκκλησία για να του πουν το τελευταίο «αντίο». Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία αποχαιρετά τον άνθρωπό της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Δείτε ακόμη: Παράδειγμα ζωής μέσα από τον θάνατο

Μπαίνοντας στην εκκλησία η αδελφή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη κατέρρευσε φωνάζοντας «αδελφέ μου, αχ αδελφέ μου», μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Το ίδιο και ο πατέρας του ο οποίος με κλάματα στα μάτια ανέφερε απαρηγορητος «παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό αγόρι μου».

Πολλά είναι και στα στεφάνια που έχουν στείλει άνθρωποι που γνώριζαν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από τον αθλητισμό και από τον πολιτικό χώρο, αν και ο ίδιος επιθυμούσε, όπως έκανε γνωστό και η οικογένειά του, αντί για στεφάνια να δοθούν χρήματα σε ιδρύματα της επιλογής του.

Μεταξύ άλλων, στεφάνια έχουν στείλει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, o αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, η ομάδα του ΆΡΗ, του ΠΑΟΚ, ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε ακόμη: Για τον Αλέξανδρο

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αγωνιζόταν στο Σίδνεϊ: «Έσπασε μαμά, έσπασε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This