Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία οι δήμοι στα Δωδεκάνησα – Έκκληση να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

Μήνυμα από το 112 έχει σταλεί σε Καρπάθο, Κάσο, Ρόδο, Χάλκη και Καστελλόριζο

Must Read

Υπ’ ατμόν βρίσκονται οι περιφερειακές και οι δημοτικές επιχειρήσεις στη Ρόδο και στα άλλα νησιά των Δωδεκανήσων για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την περιοχή και το ενδεχόμενο να υπάρξουν προβλήματα από ισχυρές βροχοπτώσεις.

Ήδη από το απόγευμα έχει σταλεί στους κατοίκους της Καρπάθου, της Κάσου, της Ρόδου, της Χάλκης και του Καστελλόριζου μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Νωρίτερα το απόγευμα υπήρξαν έντονες βροχοπτώσεις σε Ρόδο, Κάρπαθο και Κάσο, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Ισχυρές καταιγίδες αύριο σε Κρήτη και Δωδεκάνησα

Ρόδος: Σύσκεψη για τον συντονισμό όλων των φορέων

Στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη για την κακοκαιρία και τον συντονισμό όλων των φορέων του νησιού, ενώ με κατεπείγον μήνυμα μέσω των κινητών τηλεφώνων στάλθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους της Ρόδου, της Καρπάθου, της Κάσου, του Καστελόριζου και της Χάλκης, προειδοποιώντας για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ο κ. Καμπουράκης έδωσε σαφείς εντολές και κατευθύνσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για συντονισμό και άμεση κινητοποίηση με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών που τυχόν παρουσιαστούν.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του δημάρχου, των χωρικών αντιδημάρχων, καθώς επίσης των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, από τους οποίους ο κ. Καμπουράκης ζήτησε να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και να μεριμνήσουν για την άμεση λήψη των αναγκαίων και προβλεπόμενων μέτρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This