Βιασμός 12χρονης: Ελεύθεροι οι δύο ύποπτοι που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως σήμερα στη ΓΑΔΑ

Προς το παρόν ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση...

Must Read

Μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλούσαν με τη 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας, ένας 39χρονος και ένας 55χρονος, οι οποίοι και «προσήλθαν αυτοβούλως» στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται πως και οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι «αφού εξετάστηκαν ενόρκως».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής: «Ταυτοποίηση δύο ημεδαπών, χρηστών διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, που συνομιλούσαν με ανήλικη παθούσα. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα (16-10-2022), προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία. Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.»

Όπως αναφέραμε πρωτύτερα, εξάλλου, σήμερα το απόγευμα συνελήφθη από τις αρχές ένας 34χρονος, ο οποίος είναι μεταξύ των 213 υπόπτων της επίμαχης λίστας «πελατών»-παιδοβιαστών και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη τουλάχιστον δύο φορές. Παρεμπιπτόντως, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Συνελήφθη με ένταλμα 34χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα. Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Σημειώνεται δε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συλληφθεί ένα ακόμη άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This