Κάηκαν ζωντανοί! Τροχαίο-σοκ στην Ολυμπία Οδό με δύο νεκρούς

Νεκρό ένα ανδρόγυνο, σοβαρά τραυματισμένη η κόρη τους – Η τραγωδία συνέβη στο ύψος της Ακράτας

Must Read

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν το πρωί στην Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών και συγκεκριμένα στην Ολυμπία Οδό στο ύψος της Ακράτας (στο ρεύμα προς Αθήνα), μετά από σφοδρό τροχαίο-καραμπόλα.

Νεκροί είναι ένας 73χρονος και η 72χρονη σύζυγός του, ενώ η 50χρονη κόρη τους, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

www.filodimos.gr

Όσον αφορά στις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου, σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.




Στη συνέχεια, φορτηγό που οδηγούσε ένας 40χρονος μείωσε ταχύτητα, λόγω της ανατροπής του πρώτου οχήματος και αμέσως μετά το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με το όχημα του 40χρονου.

Ακολούθησε αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα του 73χρονου.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε το ανδρόγυνο με την κόρη του έπιασε φωτιά και όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να κάνει τον απεγκλωβισμό διαπιστώθηκε ότι δύο άτομα είχαν βρει τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες, ενώ μια γυναίκα έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.




Την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This