Ραγίζει καρδιές ο σκύλος που έμεινε τρεις ημέρες πάνω από τη σορό του ιδιοκτήτη του!

Η μοναδική του παρέα του 60χρονου ήταν το σκυλί του

Must Read

Μία συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα σε ένα χωριό του Πηλίου, θυμίζοντας στους ανθρώπους πόσο ανιδιοτελής, ανυστερόβουλη και ουσιαστική είναι η αγάπη των μικρών τετράποδων ζώων.

«Ο σκύλος πενθούσε τον φίλο του»

Δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο ο θάνατος ενός 60χρονου εργάτη γης από το Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωριό Πλατανιά, σκορπώντας θλίψη στους κατοίκους του χωριού που τόν γνώριζαν 20 χρόνια και του πρόσφεραν δουλειά σε αγροτικές εργασίες. Ο λόγος για τον Ευτύχα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, μέχρι που ένας κάτοικος της περιοχής τον αναζήτησε για δουλειά. Τότε, πήγε στο χωριό, χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του άνοιξε κανείς, ούτε γαύγισε το σκυλί του. Επειδή ανησύχησε κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν τον Ευτύχα πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλό του πάνω στο άψυχο σώμα, βουβό και ακίνητο.

«Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσε, πότε με ένα κινητό στο χέρι για να επικοινωνεί -ποιος ξέρει με ποιους- στην πατρίδα του, πότε με το σκυλί του και κάμποσα βράδια αρκετά μεθυσμένος, χωρίς όμως ποτέ να γίνει “βάρος”. Έκανε κάποια μεροκάματα δεξιά κι αριστερά και γενικά ο Ευτύχας είχε βρει την περπατησιά του όλα αυτά τα χρόνια στο χωριό κι έδειχνε να του αρέσει η ζωή αυτή», είπε κάτοικος του χωριού, και συνέχισε: «Φθάνοντας χθες το απόγευμα στον Πλατανιά έμαθα ότι ο Ευτύχας μας άφησε. Ήταν 3 ημέρες άφαντος, μου είπαν, αλλά πού να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι είχε πάθει κακό. Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού. Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση γιατί ο Ευτύχας “ταξίδεψε” για τη Λάρισα μέσα σε ένα μπλε σάκο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This