Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Σούρας: Η οικιακή βοηθός του τον έκλεβε για χρόνια!

Έκλεβε τον γνωστό ψυχίατρο ασύστολα τα τελευταία πέντε χρόνια!

Must Read

Δικογραφία σχηματίστηκε σήμερα από το τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σε βάρος της 36χρονης οικιακής βοηθού του γνωστού ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας,  η 36χρονη που εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του κ. Σούρα στο Κολωνάκι έκλεβε αντικείμενα μεγάλης αξίας, ανάμεσα στα οποία και κοσμήματα, όχι τα τελευταία δύο χρόνια, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια!

Μάλιστα, η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της την περασμένη Δευτέρα στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος αποδέχθηκε ότι είχε αφαιρέσει βραχιόλι αξίας το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο! Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, η 36χρονη που εργάζονταν περιστασιακά σε οικία στο Κολωνάκι ως οικιακή βοηθός, προέβη κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος (5) ετών σε κλοπές αντικειμένων, μεταξύ αυτών κοσμήματα μεγάλη αξίας.

Η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της, πρωινές ώρες της 17-10-2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, αποδέχθηκε την αφαίρεση βραχιολιού μεγάλης αξίας το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο. Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This