Βγάζουν στο σφυρί το «διαμάντι» του Δήμου Τήνου!

Must Read

Μια ανάσα πριν χάσει την κινητήριο δύναμη του νησιού, το Ελαιοτριβείο – Σφαγείο Τήνου, βρίσκεται ο Δήμος Τήνου, καθώς σε λίγους μήνες το βγάζουν στο σφυρί για απλήρωτο δάνειο.

 

Τελικά οι πλειστηριασμοί δεν  αφορούν μόνο τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις, αλλά και τον Δήμο Τήνου. Όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση του Δήμου, ο δήμαρχος Ιωάννης Σιώτης για περισσότερα από 3,5 χρόνια δεν ανέλαβε να ρυθμίσει ένα δάνειο που χρωστούσε σε συστημική τράπεζα. Από το 2018 δεν έγινε καμία ρύθμιση ούτε φυσικά καταβολή του δανείου με το οποίο η τοπική αρχή είχε κατασκευάσει το Ελαιοτριβείο –

 

Σφαγείο, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους του νησιού. Η οφειλή από ένα διαχειρίσιμο δάνειο έγινε «κόκκινη» και στη συνέχεια η τράπεζα μετέφερε το δικαίωμα σε εταιρεία διαχείρισης δανείων. Τριάμιση χρόνια μετά και μετά την απραξία του δημάρχου, όπως λένε με ανακοίνωσή τους η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, το Δημοτικό Ελαιοτριβείο – Σφαγείο βγαίνει σε πλειστηριασμό τον προσεχή Μάιο!

 

Από την πλευρά του δημάρχου Ι. Σιώτη παραδέχονται το πρόβλημα και υποστηρίζουν πως έχουν ζητήσει τη χρηματοδότηση της Πολιτείας προκειμένου να ανακόψουν τον πλειστηριασμό και να σώσουν την περιουσία του Δήμου πριν βγει στο σφυρί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This