Νέα υπόθεση revenge porn στην Πάτρα: Γυναίκα εκβιάζει 55χρονο για 85.000 ευρώ!

Το θύμα αγωνιά για να μην διαρρεύσει βίντεο με προσωπικές του στιγμές

Must Read

Τέλος δεν έχουν οι υποθέσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με υποθέσεις revenge porn.

H νέα υπόθεση έρχεται από την Πάτρα και αφορά ένα 55χρονο από τον οποίο μια κοπέλα ζητά 85.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει βίντεο με προσωπικές του στιγμές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ανταποκρίθηκε σε μηνύματα στο facebook και έστειλε στην κοπέλα βίντεο του με προσωπικό περιεχόμενο κάτι που έκανε και εκείνη.

Μετά από λίγο καιρό η κοπέλα τον εκβίασε και του ζήτησε, προκειμένου να μην το δημοσιοποιήσει, να της καταθέσει σε λογαριασμό που του έστειλε 85.000 ευρώ. Μάλιστα, για να τον τρομάξει, ανέβασε ένα screen shot από το βίντεο στο προφίλ του!

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ο 55χρονος έχει κατατεθεί μήνυση και έχει οριστεί δικάσιμος για αρχές Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε σήμερα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ο δικηγόρος του θύματος, Δημήτρης Γκαβέρας: «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι θύμα σε αυτές τις υποθέσεις. Υπάρχουν και άλλα κυκλώματα που δρουν παράλληλα.

Το θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι ένας 55χρονος άνδρας. Δημοσιοποιήθηκε υλικό σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο screenshot από προσωπικό του βίντεο, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό και απαιτήθηκε χρηματικό ποσό για να μη δημοσιοποιηθούν προσωπικές στιγμές του 55χρονου».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This