Επιχείρηση διάσωσης Αυστριακού τουρίστα από γκρεμό στο φαράγγι της Σαμαριάς

Έκανε το λάθος να φύγει από το μονοπάτι...

Must Read

Σε γκρεμό στο Φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά της Κρήτης εγκλωβίστηκε ένας τουρίστας από την Αυστρία, με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να πραγματοποιούν τις τελευταίες ώρες μεγάλη επιχείρηση διάσωσής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο ηλικίας περίπου 60 με 65 ετών Αυστριακός τουρίστας επιχείρησε σήμερα το μεσημέρι να διασχίσει το φαράγγι της Σαμαριάς στην Αγία Ρουμέλη, ωστόσο, όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει από το μονοπάτι, κατέληξε σε απόκρημνη περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, κοντά στην έξοδο του φαραγγιού. Άμεσα ενημέρωσε τη σύζυγό του και εκείνη με τη σειρά της τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης (112).

Ως εκ τούτου, η πυροσβεστική έστησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του, στην οποία συμμετέχουν δέκα πυροσβέστες, διασώστες από την 3η ΕΜΑΚ και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ανώπολης Σφακίων. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται να είναι πολύωρη. Όσον αφορά στον 60χρονο τουρίστα, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This